Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (3.81 secunde)
Mihaela Geoana a declarat la Antena 3 sambata seara ca sotul sau, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult in timpul campaniei.
Candidatul PSD+PC la un mandat de deputat in Colegiul 19 Bucuresti, Liliana Minca, a declarat, duminica, la sectia unde si-a exercitat dreptul de vot, ca voteaza pentru toti romanii, pentru alta viata, pentru schimbare si a a facut apel ca alegatorii sa vina la urne.
3 din Mangalia, se constata vanzarea activelor ce apartineau SC Mangalia SA (hoteluri, restaurante si terenuri), aprobate de adunarea generala a actionarilor, cu firme patronate de Scarlat Liviu.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Va asista sotul sau la nastere? ... Si se uita la lucrusoarele pentru nou-nascuti, dar nu stia ce culoare sa aleaga pentru copilul sau: ... A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil:
Agresivitatea umanoidului las Cel mai mare rau pe care Traian Basescu l-a facut acestui popor, si asa buimac si convalescent moral de un sfert de veac incoace, a fost el insusi, Traian Basescu.
"Ma rog la Dumnezeu ca sotul meu sa prinda un contract bun in strainatate, sa plecam si sa scapam de nenorocirile din Romania" Steaua e campioana 99 la suta, dupa 7 ani de pauza, insa fanii nu se pot bucura pe deplin.
Flirtul discret sau tachinarile in joaca cu o persoana din afara relatiei sunt considerate, de cele mai multe ori, manifestari normale ale unei personalitati dezinvolte si atractive si pot ramane inofensive pentru relatia in sine, daca sunt respectate anumite limite, scrie Plus Communication.
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba. Vedeta TV a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste despartirea dintre ea si Constantin Iosef.
La standul ei, amenajat la parter, puteti gasi si achizitiona CD-urile sale, "Te port in mine" si "Luminile iubirii", pe care le da autografe oamenilor. De asemenea, Manuela raspunde si la intrebarile pe care i le adreseaza cei care vin aici.
Actrita si regizoarea Delia Antal este mare amatoare de filme.
Hai sa facem sex - de Valentin Krasnogorov, se va juca pe 18 si 30 aprilie La Scena, in regia: ... "Sunteti singuri si tristi? ... Vorbiti despre sex, dar, de fapt, tanjiti dupa iubire si caldura".
Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara. Mariana Panu a fost profesoara de chimie, iar acum e pensionara si, ca sa-si ocupe timpul liber s-a apucat de aceasta afacere frumoasa:
De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai. Asa se va intampla si anul acesta!
In urma cu cateva zile, Catalin Maruta a anuntat ca pagina sa oficiala de Facebook a fost furata si ca nu el posteaza toate acele materiale care au aparut la el pe pagina.
Nu exista celebritati masculine din Romania care sa nu fi apelat la sfaturile vestimentare ale stilistei Adina Buzatu si niciun eveniment important fara ca domnii cu prestanta sa nu isi etaleze tinutele TRENDS by Adina Buzatu.
Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis sa divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. ... ro conform careia Lavinia Sandru si Dariuv Valcov nu ar mai forma de ceva timp un cuplu a fost confirmata chiar de aceasta.
google-analytics.com